Eliel Lazo & Trio Eminente.
Η πρώτη πολιτιστική εκδήλωση του καλοκαιριού στο Κτήμα Αφιανές έρχεται τη Δευτέρα 9 Ιουνίου 20:00, με τον Eliel Lazo & Trio Eminente.
Μια ξεχωριστή βραδιά, όπου οι ρυθμοί της Κούβας συναντούν το ικαριακό τοπίο, το φυσικό κρασί και τη ζωντανή πολιτιστική εμπειρία του οινοποιείου μας.
Ο Eliel Lazo, Κουβανός μουσικός με διεθνή πορεία και συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες της jazz και της Afro-Cuban σκηνής, ενώνει τις δυνάμεις του με το Trio Eminente για να μας μεταφέρει τη ζεστασιά, την ενέργεια και την αυθεντικότητα της κουβανέζικης μουσικής.
Δευτέρα 9 Ιουνίου 20:00 | Οινοποιείο Αφιανές
Μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη μουσική, κρασί και πολιτισμό.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το wine bar του οινοποιείου θα παραμείνει ανοιχτό, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτήρι φυσικό κρασί μέσα στην ατμόσφαιρα της βραδιάς, με τη μουσική και το καλοκαιρινό τοπίο.
Αν επιθυμείτε να κρατήσετε τραπέζι και να ζήσετε τη βραδιά πιο άνετα με την παρέα σας, μπορείτε να το σημειώσετε στα σχόλια της κράτησης ή απλώς να μας καλέσετε.
Τel: +306977893731
e-mail: info@afianeswines.gr
adress: Pr. Ilias Raches Ikaria
- 9 Ιουνίου 2026
- 10 ευρώ/άτομο
- Έναρξη 20:00
- Οινοποιείο Αφιανές
- Προφήτης Ηλίας, Ραχών
🌸 Η άνοιξη συνεχίζεται στα «Κλήματα & Βήματα» με 2 τελευταίες εκδηλώσεις, αυτή την φορά έχουμε μια συνάντηση αφιερωμένη στους τοπικούς συλλόγους του νησιού μας.
🎶 Την Κυριακή 19 Απριλίου στις 13:00, η Φιλαρμονική Ραχών Ικαρίας «Ο Ορφέας» φιλοξενείται στον εξωτερικό χώρο του Οινοποιείου Αφιανές, στο Θέατρο Διόνυσος, παρουσιάζοντας ζωντανά το έργο της μέσα από μια μουσική διαδρομή στο τοπίο του νησιού.
🍇 Ένα αντάμωμα γύρω από ήχους και ρυθμούς, σε έναν χώρο που ενώνει το παρόν με την ιστορία του τόπου.
🍷 Ο χώρος παραμένει ανοιχτός μετά την παρουσίαση για να απολαύσουμε τη θέα, το κρασί και τον χρόνο μαζί.
👫 Τα «Κλήματα & Βήματα» συνεχίζουν να φέρνουν κοντά την κοινότητα, μέσα από τον οίνο, τη μουσική και την κοινή εμπειρία.
➡️ Είσοδος ελεύθερη (κουτί ελεύθερης συνεισφοράς υπέρ της Φιλαρμονικής)
📍 Κυριακή 19 Απριλίου | 13:00
Οινοποιείο Αφιανές
Τα Κλήματα & Βήματα συνεχίζονται με μια ακόμη Βραδιά Σινεμά στο Οινοποιείο.
🍇 Την M.Τετάρτη 8 Απριλίου στις 21:00, στο Οινοποιείο Αφιανές, προβάλλουμε την ταινία “Η Ρόζα της Σμύρνης” του Γιώργου Κορδέλλα, μια ελληνική δραματική ταινία που συνδέει ιστορίες, μνήμες και ανθρώπινες σχέσεις γεφυρώνοντας παρελθόν και το παρόν.
➡️Μια βραδιά σινεμά μέσα στο οινοποιείο, με κρασί και μικρούς μεζέδες, μια αφορμή να βρεθούμε και να απολαύσουμε μαζί αυτή τη συγκινητική ιστορία που ταξιδεύει από τη Σμύρνη του 1922 μέχρι την Αθήνα του 1987.
🎞Στοιχεία ταινίας
Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλλας
Έτος: 2016
Διάρκεια: 97’
Γλώσσα: Ελληνικά
🍷 Μετά την προβολή, ο χώρος θα συνεχίσει να λειτουργεί ως wine bar.
👫 Μια διαφορετική κινηματογραφική βραδιά, στο πλαίσιο των δρώμενων Κλήματα & Βήματα.
📍 Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου | 21:00
Οινοποιείο Αφιανές
Τα Κλήματα & Βήματα συνεχίζουν βραδιά σινεμά.
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος
Έτος: 2023
Διάρκεια: 141’
Γλώσσα: Αγγλικά (με ελληνικούς υπότιτλους)
Οινοποιείο Αφιανές
Τα Κλήματα & Βήματα ξεκινούν με μια ημέρα με Ανοιχτές Πόρτες στο οινοποιείο.
ΚΛΗΜΑΤΑ & ΒΗΜΑΤΑ – ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2026
Τel . +306977893731
e-mail . info@afianeswines.gr
adress . Pr. Ilias Raches Ikaria