Σάββατο 16.07.22 ώρα 16.00 – 24.00.
Στα 25 χρόνια του οινοποιείου Αφιανές, γιορτάζουμε ακατέργαστα, μαγειρεύοντας πάνω στις ανοιχτές φωτιές των ξύλων με τους Nomade et Sauvage δύο μάγειρες οι οποίοι μαγειρεύουν υπαίθρια σε φωτιές με πρώτες ύλες από τα τοπικά προϊόντα του κάθε τόπου που ταξιδεύουν.
”Μαγειρεύουμε και αρωματίζουμε τα υλικά στις φλόγες και στον καπνό των ξύλων και δημιουργούμε πιάτα που η γαστρονομική τους αισθητική φανερώνεται από την διατήρηση της γεύσης των υλικών και την συνύπαρξη τους στο φυσικό τους περιβάλλον.Κάποιες φορές είτε για να διατηρήσουμε είτε για να πάρουμε τον γευστικό πυρήνα των πρώτων υλών, χρησιμοποιούμε φυσική επεξεργασία όπως η αποξήρανση, το κάπνισμα, η συμπύκνωση, η εκχύλιση και η απόσταξη.Κρασιά και αποστάγματα του κάθε τόπου συνοδεύουν τα γεύματα μας.”