Καλάθι – Valentine be mine

74,00

Τα εορταστικά καλάθια “Valentin Be Mine” είναι έτοιμα!

Δημιουργήσαμε για εσάς και το άλλο σας μισό ένα καλάθι με προϊόντα Ικαρίας περιορισμένης παραγωγής, για να ετοιμάσετε ένα ξεχωριστό απεριτίφ για 2 το βράδυ της 14 Φεβρουαρίου. Προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας από την Ικαρία, όπου τα συνδυάσαμε γαστονομικά ώστε τα αρώματα οι γεύσεις και οι αναμνήσεις από το νησί να σας μαγέψουν.

Valentine be mine 

Τι θα βρείτε στην παρακάτω σύνθεση:

1. Πήλινη καρδιά ‘Ερως’ από 3 στοιχεία της φύσης, χώμα – φωτιά – νερό που με αγάπη δημιούργησε για εσάς το Terra Icaria

2. Μέλι Ικαρίας θυμαρίσιο βιολογικό της οικογένειας Ι. Κόχυλα 250ml

3. Μαύρη χειροποίητη μπάρα σοκολάτας από 4 υλικά, βούτυρο αγελαδινό, μέλι, κακάο, κρασί ερυθρό της συλλογή μας Icarus Black 2016.

4. Μαρμελάδα από Ικαριώτικα μανταρίνια μαζεμένα από την ορεινή περιοχή του νησιού, γυναικείος συνεταιρισμός Ραχών Ικαρίας 100ml

5. Γλυκόξινο τσάτνευ από τοπικά φρούτα και λαχανικά, ταμπουράς (κολοκύθα) – βερίκοκο – πορτοκάλι, γυναικείος συνεταιρισμός Ραχών Ικαρίας 100ml

6. Χειροποίητα λουκούμια Ικαρίας με μπισκότο και σοκολάτα, οικογένεια Τέσκος από το 1950

7. Μια φιάλη Τάμα 2010, ένας Ικαριώτικος οίνος, φυσικώς γλυκύς και υψηλόβαθμος 16,5 vol% από υπερώριμα αφυδατωμένα σταφύλια προσεκτικά επιλεγμένα σε περιορισμένο αριθμό φιαλών. Βραβευμένος και μέρος διπλωματικής ευρεσιτεχνίας από το κτήμα μας. Βραβεύτηκε το 2010 με την 4η θέση στον διεθνή διαγωνισμό IWC London ανάμεσα σε 12.000 κρασιά.

Εxtra tips για μεγαλύτερη απόλαυση: Γαστρονομικοί συνδιασμοί το Τάμα πίνεται ως απεριτίφ και επιδόρπιο, συνδιάζεται με καραμελωμένα φρούτα, φρούτα με μέλι, φουά γκρα, φρουτοσαλάτες, μαύρη σοκολάτα, ξηρούς καρπούς, τυριά με μέλι ή τσάτνευ. Σερβίρεται στους 8 – 10C.

Κατηγορία: