Οίνος: Φυσικώς αφρώδης, λευκός, ξηρός, μονοποικιλιακός, σοδειά 2018.
Ποικιλιακή σύνθεση: Τοπική ποικιλία Μπεγλέρι 100%.
Αμπελοτόπι: Ικαρία / Λιτάνι (υψόμετρο 400m.) Αμπέλια πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργιας με πρακτικές βιοδυναμικής σε πρέμνα 10-40 ετών.
Οινοποίηση: Χρησιμοποιείται ως βάση οίνος Litani. Πραγματοποίηση δευτερογενούς ζύμωσης εντός της φιάλης με χρήση γλεύκους από Μπεγλέρι και γηγενείς άγριες ζύμες. Η δευτερογενής ζύμωση πραγματοποιείται σε συνθήκες ελεγχώμενες στο υπόγειο κελάρι του κτήματος. Παραμένει και ζυμώνει στο κελάρι για τουλάχιστον 9 μήνες.
Παλαίωση: Καταναλώνεται από το πρώτο έτος κυκλοφορίας του, επιδέχεται μακρά παλαίωση.
Παραγωγή: 400 φιάλες.