Γάμος στο κτήμα μας

Τo οινοποιείο μας από Μάιο εώς Οκτώβρη οργανώνει για εσάς στον χώρο του κτήματος γαμήλια πάρτυ καθώς και πολιτικούς γάμους στο πετρόκτιστο θεατράκι Διόνυσος του κτήματος με θέα το Ικάριο πέλαγος ανάμεσα στα αμπέλια . Προσφέρουμε πακέτα γάμου τα με σκοπό να αφήσουμε μόνο τις πιο άριστες εντυπώσεις και τις ωραιότερες αναμνήσεις για εσάς και τους καλεσμένους σας. Το πακέτα μπορούν να τροποποιηθούν εάν θέλετε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε κάτι. Τέλος υπάρχει επίσης η δυνατότητα ενοικίασης του χώρου και όλη η ετοιμασία να γίνει από εσάς.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέατρο

Το μικρό αρχαιοπρεπές θέατρο «Διόνυσος» βρίσκεται μέσα στο αμπέλι μας, έχει θέα το υπέροχο ηλιοβασίλεμα του Αιγαίου και μας δίνει τη δυνατότητα να φιλοξενούμε κυρίως το καλοκαίρι ποικίλες πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως θεατρικά δρώμενα, μουσικές εκδηλώσεις κ.ά. Το δημιουργήσαμε με στόχο να ζωντανέψουμε ξανά την παράδοση μας, συνδέοντάς την με τη μυθολογία και την ιστορία του νησιού μας, ώστε να φέρουμε και πάλι κοντά το θεό Διόνυσο με το κρασί και την άμπελο.

Όλα αυτά τα χρόνια στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ίκαρος έχουν φιλοξενηθεί οι εξής καλλιτέχνες και καλλιτεχνικά σχήματα:

  • από την Ικαρία, όπως οι: Θεολόγος Κάππος, θεατρική ομάδα Dυente, Ηλέκτρα Παπασιμάκη, Κούλα Σπανού, Νίκος Πλάκας, Δέσποινα Σιμάκη κ.ά.
  • γενικότερα από την Ελλάδα, όπως οι: Γιώτα Νέγκα, Έλλη Πασπαλά, Haig Yiazijian, Σαβίνα Γιαννάτου, Φοίβος Δεληβοριάς, Ελένη Πέτα, Κατερίνα Διδασκάλου, Μαρία Ρίζου,  Il Parraiso, Δώρος Δημοσθένους, Stringless, Ευγενία Καρλάφτη, Αδελφές Βουγιούκλη, Σπύρος Γραμμένος, Μόρφω Τσαϊρέλη και άλλοι σημαντικοί καλυτέχνες.
  • αλλά και από το εξωτερικό, όπως οι: Kolektif Istanbul, Aires des Argentina, Panselinos Εnsemble, μουσικό παραδοσιακό σχήμα από τη Νορβηγία κ.ά.
    Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να διοργανώσουμε μαζί και τις δικές σας δραστηριότητες που έχουν σχέση με τον πολιτισμό (θεατρικά δρώμενα, μουσικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, συνέδρια κ. ά.)

* Για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο «Διόνυσος» κατά το 2019, αλλά και τα επόμενα χρόνια, επισκεφθείτε την ενότητα του site μας «ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ» ή την σελίδα μας στο facebook Afianes Wines.